İzzet Baysal Vakfı'ndan bir ölümsüz eser daha

İzzet Baysal Vakfı'ndan bir ölümsüz eser daha İzzet Baysal Vakfı'ndan bir ölümsüz eser daha
A- A+
Reklam

İzzet Baysal Vakfı tarafından yapılan Merkez İzzet Baysal Sağlığı Merkezi, Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne devredildi.

Yapımı İzzet Baysal Vakfı tarafından üstlenilen Kılıçlarsan Mahallesindeki Merkez İzzet Baysal Aile Sağlığı Merkezinin devir teslim töreni gerçekleştirildi. İzzet Baysal Hastanesi Merkez Ünite Konferans salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Bolu İl Sağlık Müdürü Abdullah Danışman ve davetliler katıldı.

“Bizlere hakkınızı helal edin”

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Özcan, aile sağlığı merkezi için teşekkürlerini dile getirerek, “Burada gerçekten Devlet-yerel yönetim ve sivil toplum örgütü olan İzzet Baysal Vakfının ortak çalışmasının somutlaştığını görüyoruz. Yer bizimdi ve biz Sağlık Bakanlığına yerin tahsisini sağladık. Sağ olsun İzzet Baysal Vakfımız da bu hayırlı hizmeti gerçekleştirdi. Ahmet Amca, size ne kadar teşekkür etsek Bolulular olarak az kalır. Hakkınızı ödeyemeyiz. Birçoğumuz sizlerin yaptırdığı hastanede doğdu. Birçoğumuz sizlerin yaptırdığı okullarda okudu. O anlamda bizlere hakkınızı helal ediniz” dedi.

“Küçük de olsa faydalı bir eser”

Bolu’ya faydalı bir eser bıraktıklarını ifade eden İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal; “Çok mutlu bir gün daha yaşıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu günde vakfımızın kısıtlı bütçesiyle Bolu’ya sağlık müdürlüğümüzün istediği, Valimizin de tensip ettiği güzel bir eser yaptık. Bugün devir teslim tutanağını imzalayacağız memnuniyetle. Onu da bitirmiş olmaktan mutluyum. Bolu’ya bir eser daha kazandırmış olduk. Küçük de olsa, bu büyük hastanelerin yanında küçük de olsa faydalı bir eser olacak” ifadelerini kullandı.

“Onların yürekli gerçekten çok büyük”

İzzet Baysal Vakfının Bolu’ya yatırımlarına değinen Bolu Valisi Erkan Kılıç, “İzzet Baysal Vakfı, bizlere çok önemli bir gün yaşatıyor. Ahmet Amca diğer yatırımlara göre biraz küçük olduğundan bahsetti ama bizler onların yıllarca ne kadar büyük tesisler yaptığı, zaten gördük. O noktada onların yürekli gerçekten çok büyük. Bolulularla, bu ülke insanıyla kalpleri hep atan, hayırsever, yardımsever insanlar. Kendilerine şükranlarımızı arz ediyorum. Bu vesileyle İzzet Baysal’ı rahmetle anıyorum. Gerçekten Bolu’muz için, ülkemiz için çok önemli bir değer. Bunu hepimiz biliyoruz. İlimizde yaptığı yatırımları saymakla bitiremeyiz. Bolulular her zaman İzzet Baysal Amcamızı aynı zamanda İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Amcamızı ve üyelerini saygıyla ve minnetle anacaklardır” şeklinde konuştu.

Aile Sağlığı Merkezi devir edildi

Konuşmaların ardından yapılan protokol ile aile sağlığı merkezi Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne devredildi. İzzet Baysal Vakfı tarafından, Kılıçarslan Mahallesine yapılan, Merkez İzzet Baysal Aile Sağlığı Merkezi 2 katlı. Merkezin zemin katı 202 metrekare. Birinci kat 212 metrekare olmak üzere toplamda 414 metrekare. Zeminde 4 adet muayene odası, birinci katta 6 adet muayene odası bulunuyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler